Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
floatr
veterán
Akkor bedobok én is egy kérdést, mert már jó ideje szívok vele. Remélem valaki meg tudja szakérteni.
Hardy alatt az irodai hálózatban belőttem gyakorlatilag mindent, ami lehetséges volt, kivéve talán a domainbe léptetést. Mivel notit használok, néha itthonról is dolgozok, és itthon viszont jön az a gond h az evolution míg bent tökéletesen megy, megtalálja a címlistát az exchange-en, addig itthonról használva -- bár owa-n keresztül kapcsolódik, ami kintről is látható -- gyakorlatilag el sem indul.
Ez még csak egy kisebb bosszantó része a problémának. Viszont a date/time applet erős érzelmi kötelékben él az evolution-el, és találkozókat is tudna nekem jelenteni. Ha rákattintok, akkor megdöglik a menüvel egyetemben.
Valaki tud erre vmi megoldást? (azon kívül h ne használjam...)
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest