- Google Pixel topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
floatr
veterán
Akkor bedobok én is egy kérdést, mert már jó ideje szívok vele. Remélem valaki meg tudja szakérteni.
Hardy alatt az irodai hálózatban belőttem gyakorlatilag mindent, ami lehetséges volt, kivéve talán a domainbe léptetést. Mivel notit használok, néha itthonról is dolgozok, és itthon viszont jön az a gond h az evolution míg bent tökéletesen megy, megtalálja a címlistát az exchange-en, addig itthonról használva -- bár owa-n keresztül kapcsolódik, ami kintről is látható -- gyakorlatilag el sem indul.
Ez még csak egy kisebb bosszantó része a problémának. Viszont a date/time applet erős érzelmi kötelékben él az evolution-el, és találkozókat is tudna nekem jelenteni. Ha rákattintok, akkor megdöglik a menüvel egyetemben.
Valaki tud erre vmi megoldást? (azon kívül h ne használjam...)
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest