Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
spirit007
senior tag
- tudod mit (most biztos elgurul a gyógyszered ...) a hétvégén telepítettem Win95 (!!!) helyett Ubuntu 7.04 ahol betárcsázós NET 56K modemmel
-egy kis cég (pl Bt ,vagy egyéni vállalkozó) ahol vagy a tulaj használja a PC-t vagy jó esetben egy titkárnő , szerinted mit ért a géphez/linuxhoz ? segítek : SEMMIT
De azt tudja , hogy egy jogtiszta telepítő CD nem úgy néz ki mint az Orczy piacos Lagzi Lajcsi lemezek , és nem és nem is szándékozom őket győzködni az ellenkezőjéről . Hogy idézzek a vezetőtől '' azért jó lenne hivatalossá tenni ezt az telepítést '' - no neki lesz majd a diszk .
-A CD-R féle dolgokat szerintem hagyjuk ... munkám miatt havi szinten írunk több száz CD-t (Biztonsági Adatlap) és van fogalmam ezeknek a lemezeknek a khhhmmm tartósságáról
Ez a cég egyébként ku**@ra nem fog telepíteni semmit fél év múlva ... a Win95 is 2001-ben volt náluk utoljára telepítve ...
Hogy ne csak off legyek (nem is ezért néztem be ) ma sikerült majdnem minden apróságot felraknom/beállítanom .
Egy problémám maradt : nem tudok TV adást felvenni
A TV tuner (Leadtek WinFast 200XP) tökéletesem műxik , de a rögzítésre nem találtam eddig megoldást
tv2avi.sh -val próbálkoztam de az gentoo alá volna...
Vagy esetleg van valami capture ''csomag'' amit fel kéne telepítenem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- VGA kibeszélő offtopik
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest