Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok újra próbálkozzok a linuxal
,az xp mellé tettem mert gond van a gépel és megakarom nézni,hogy a op vagy hardver hiba van-e?A telepités szépen ment a végéig amikor is felszokta ajánlani,hogy a bootoláskor mi legyen most ezt kihagyta és csak kiírta,hogy kész a telepités és vegyem ki cd.Induláskor ez a hiba üzenet fogadott:Error 15,inen nem tudtam semmit csinálni a xp cd megjavittotam boot részt de szeretném az ubuntut újra feltenni
akkor mit csinálhatnék,hogy ne legyen újra ilyen hiba üzenetem vagy miképpen tudnám megjavítani?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,az xp mellé tettem mert gond van a gépel és megakarom nézni,hogy a op vagy hardver hiba van-e?A telepités szépen ment a végéig amikor is felszokta ajánlani,hogy a bootoláskor mi legyen most ezt kihagyta és csak kiírta,hogy kész a telepités és vegyem ki cd.Induláskor ez a hiba üzenet fogadott:Error 15,inen nem tudtam semmit csinálni a xp cd megjavittotam boot részt de szeretném az ubuntut újra feltenni
akkor mit csinálhatnék,hogy ne legyen újra ilyen hiba üzenetem vagy miképpen tudnám megjavítani?