- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
akkor most én is leszarozhatnám az nv-t, mert ugyan ez a szituáció megvolt velem is, csak nv-vel.most akkor én is szarozzam le az egész céget mert kifogtam egy bugos darabot? egyébként meg az, hogy szoftveresen próbálták kijavítani a problémát, nem egyedi és nem új dolog.A félregyártott selejtekkel is kell valamit csinálni, nem porosodhat bent a gyárban. Csak erősen átcímkézik. Elhiszem, hogy szívtál azzal a karival, de így nem általánosíthatod ezt a dolgot egy egész cégra, azok összes termékére.Munkaállomást személy szerint egyet se láttam még, szóval erről nem tudok mit mondani. Egyébként az érveid lehetnének jók is, ha nem ilyen célirányosan beszélnél, mert te eldöntötted, hogy szar az ati és akkor szar. részemről a téma lezárva, ne offoljuk szét a topicot. habár valamelyest kapcsolódik.
Aktív témák
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Zyxel NAS326
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest