- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
akkor most én is leszarozhatnám az nv-t, mert ugyan ez a szituáció megvolt velem is, csak nv-vel.most akkor én is szarozzam le az egész céget mert kifogtam egy bugos darabot? egyébként meg az, hogy szoftveresen próbálták kijavítani a problémát, nem egyedi és nem új dolog.A félregyártott selejtekkel is kell valamit csinálni, nem porosodhat bent a gyárban. Csak erősen átcímkézik. Elhiszem, hogy szívtál azzal a karival, de így nem általánosíthatod ezt a dolgot egy egész cégra, azok összes termékére.Munkaállomást személy szerint egyet se láttam még, szóval erről nem tudok mit mondani. Egyébként az érveid lehetnének jók is, ha nem ilyen célirányosan beszélnél, mert te eldöntötted, hogy szar az ati és akkor szar. részemről a téma lezárva, ne offoljuk szét a topicot. habár valamelyest kapcsolódik.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest