- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
cqr
aktív tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Nálam x800xt-n laggol (igaz csak kicsit de win alatt egyáltalán nem csinált ilyet)..
Azóta feltettem a debiant is hátha csak engem nem szeret az ubuntu, de debian alatt a compizt sem sikerült beizzítani
ráadásul fél óra után már másodszor kellett küzdeni a grafikus felület visszállításáért (elsőre backupból ment, másodikra abból sem
)
Ennek örömére elővettem a mandrive livecdmet és megtetszett a KDE ráadásul a scroll kevésbbé laggolt mint ubuntu alatt (de még mindig nem olyan mint win-ben) ..Egyáltalán mi okozhatja hogy a scroll roszabb mint win alatt, driver..

Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ráadásul fél óra után már másodszor kellett küzdeni a grafikus felület visszállításáért (elsőre backupból ment, másodikra abból sem
)