- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Protezis
üzenetére
Hali!
Én maximum az Option ''AGPMode'' ''4'' részt venném ki, szerintem automatikusan beáll az elérhető legnagyobb sebességre. A többi szerintem maradhat, mivel annyira mindegy, hogy mi az identifier. Egyedül arra jó, hogy a Xorg tudja, hogy éppen milyen kártya tulajdonságait akarod használni másra nem kell. DRI modul maradhat, DRI mode 0666 maradhat.
Driver-t nem kell installálni. Egyedül annyi fog történni, hogy mga modul helyett nvidia modult fog betölteni. Szóval nem fog soha belekotyogni az előző videókártya abba, hogy neked éppen most milyen van.
Sianis
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest