Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
n00n
őstag
Gondoltam körbenézzek Ubuntu játék ügyileg, mert miért ne.
Rögtön találtam kettő gyöngyszemet. Az egyik az Urban Terror, gond nélkül fut és egész jó is, bár én már nem játszok csak puszta kíváncsiságból felraktam. Aztán jött a második a Frets on Fire (alapból benne van a csomagkezelőben) sokkal gyengébb a gépigénye és mégis olyan szinten beakad a játék, h az nem igaz. Ennek mi lehet az oka?
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- World of Warships
- Interactive Brokers társalgó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rögtön találtam kettő gyöngyszemet. Az egyik az Urban Terror, gond nélkül fut és egész jó is, bár én már nem játszok csak puszta kíváncsiságból felraktam. Aztán jött a második a Frets on Fire (alapból benne van a csomagkezelőben) sokkal gyengébb a gépigénye és mégis olyan szinten beakad a játék, h az nem igaz. Ennek mi lehet az oka?