Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
"1. cad van"
Aki nem ezzel foglalkozik, úgysem fogja megérteni, hogy az ku***ra nem elég, hogy CAD van. Mivel a dwg nem nyílt formátumú, az Autodesk Autocad használata számomra elengedhetetlen. Nem elég az, hogy más meg tudja nyitni, meg talán tudja kezelni, 100% kompatibilitás kellene. Aztán ott van az Inventor. Na arra mondjon valaki Linux megfelelőt, ha tud... de nem, nem lesz, a professzionális felhasználásra készült 3D tervező programok bizony Windows-ra íródnak.core2: engem pl. a hideg kiráz az emulálás szótól már eleve
Mégha futna is a BF2, BF2142 (ami engem érdekel), kiváncsi lennék a joystick, gamepad, egér, ZBoard normális kezelésére is... ezen játékoknak a PunkBusterrel karöltve meg van elég bajuk XP alatt is :-) Audigy 4-et sem azért vettem, hogy minimál szinten cincogjon. Ezért nem váltok Vista-ra sem kompletten. Amit akartam, elértem Ubuntuval, nevezetesen a videolejátszást overscan-nel, mert azt az XP-s driverből kiölték teljesen.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mégha futna is a BF2, BF2142 (ami engem érdekel), kiváncsi lennék a joystick, gamepad, egér, ZBoard normális kezelésére is... ezen játékoknak a PunkBusterrel karöltve meg van elég bajuk XP alatt is :-) Audigy 4-et sem azért vettem, hogy minimál szinten cincogjon. Ezért nem váltok Vista-ra sem kompletten. Amit akartam, elértem Ubuntuval, nevezetesen a videolejátszást overscan-nel, mert azt az XP-s driverből kiölték teljesen.