- Poco X6 Pro - ötös alá
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Amíg nem kezdett el érdekelni a linux, én sem láttam az XP-én és mp3-on túlra. Az emberek egyedfejlődése során inkább a win-t alkalmazó alakul ki először, a szomszéd Pistike hatására. Ezzel együtt megszokja, hogy minden ingyen van, mert a neten lehet hozzá crack-et találni.
Csak a felnőtté válás során alakul ki a valós értékítélet, és kezdi el érdekelni az embert, mi van az MS-en túl. Ekkor jön rá, hogy az MP3 is egy licensz, aminek használatáért fizetni kéne, a szerzői jogdíjakról nem is beszélve. Meg hogy van free világ, ahol kompomisszumokkal ugyan, de lehet élni.
Most még az emberek nagy része visszafordul, mert nem látják vagy nem ismerik fel az ELV-et ezen irányvonalak mögött. Vagy egyszerűen hozzászoktak már és nem akarnak váltani. De ez szerencsére változóban van.

Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest