- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Amíg nem kezdett el érdekelni a linux, én sem láttam az XP-én és mp3-on túlra. Az emberek egyedfejlődése során inkább a win-t alkalmazó alakul ki először, a szomszéd Pistike hatására. Ezzel együtt megszokja, hogy minden ingyen van, mert a neten lehet hozzá crack-et találni.
Csak a felnőtté válás során alakul ki a valós értékítélet, és kezdi el érdekelni az embert, mi van az MS-en túl. Ekkor jön rá, hogy az MP3 is egy licensz, aminek használatáért fizetni kéne, a szerzői jogdíjakról nem is beszélve. Meg hogy van free világ, ahol kompomisszumokkal ugyan, de lehet élni.
Most még az emberek nagy része visszafordul, mert nem látják vagy nem ismerik fel az ELV-et ezen irányvonalak mögött. Vagy egyszerűen hozzászoktak már és nem akarnak váltani. De ez szerencsére változóban van.

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest