Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Tegnap felraktam egy Ubuntu 7.10-es a gépemre egy Win XP mellé. Minden klafa volt amig nem jött egy áramszünet és indult újra a gépem. Utána az Ubuntu betöltött majd csak a háttér jelent meg és ott megállt, vártam 10 percet semmi, restart, ismét ugyanez. Gondolotam hibás lehet a fájlrendszer. Rákerestem Google-n. Ubunut live cd, majd fsck. De akkor meg Grub hibát írt. Nem indult el semmi.
XP telepítő be, recovery console, fixmbr, azóta van XP, de nincs választási lehetőségnél az Ubuntu, h tudom elérni, h újra legyen? Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

XP telepítő be, recovery console, fixmbr, azóta van XP, de nincs választási lehetőségnél az Ubuntu, h tudom elérni, h újra legyen? Köszönöm szépen előre is a válaszokat!