Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
részemről kicsit kiegészíteném és korrigálnám.Az ubuntunak elég összesen egyetlen 1 ext3-as filerendszer(más fájlrendszert is használhatsz, de ez javasolt)ugyan is képes fileba is swappolni.de a javaslatom a következő.ha az egész vinyót az ubi kapja akkor 20giga a gyökérnek( / ) 99giga a home mappádnak ami a windowsos "D meghajtó" megfelelője( /home ; itt tárolhatod a cuccaidat és jónéhány beállító filet mert formázáskor nem kell törölni a tartalmát) és hagyj 1gb-ot swap-nak.tudom a gyakorlatban a 120gigás winyó nincs 120, ha pontosan leirod a méretet akkor én is lerom a pontos méreteket
nekem a rendszernek ( / ) 5giga van adva de még nem sikerült megtöltenem még mindig másfélgiga helyem van, pedig már 2hónapos és sok szemét lehet rajta
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest