Hirdetés

Aktív témák

• con_di

csendes tag

Ez azért erősen függ attól, hogy mit tekintesz alapfunkciónak. Nálam a Vista érezhetően gyorsabb az Ubuntunál, pedig mind a kettő 64 bites. Játékra, vagy más ilyen jellegű dolgokra nem tudnám elképzelni, hogy miért kéne egy linuxnak gyorsabbnak lennie, sőt, szerintem én nem is tudnék olyan programokat használni amivel kijönnének a linux esetleges sebességbeli előnyei. Ha vannak neki olyanok, de erről sem vagyok meggyőződve.

A Gstreamer-ről tudtok nekem valamit mondani? A Fiestyben (7.10) ugye 0.10.14-es van alapból, és a repoban nem is talál újabbat, de azzal a verzióval nálam "internal data overflow" volt mp3 lejátszásnál. A Hardyhoz (8.04) már a 0.10.17-et "csomagolják", ezzel meg is oldódtak a gondok, de kézzel kellett rakosgatnom a packageket, és a végére (kezdő linuxosként) összehoztam, h a gcc frissítése kapcsán legyen 5 broken dependancym, amiket a csomagkezelő úgy tervez orvosolni h leabál 2,5GB-nyi package-et. Valami ötlet, h mi a fenét kéne csinálnom? ;) (Ilyen állapotban nem enged hozzányúlni a csomagokhoz, parancssorban tudnék forceolni vmi nagy rendrakást, vagy rakhatam újra az egészet? Pedig már kezdtem örülni h egyszer az életben futott úgy h minden működött ;))

Aktív témák