- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok.
Kezdő linuxos lennék, és lenne némi problémám a 7.10-es Ubuntuval.
Tudni kell, hogy virtális gépre telepítettem fel a linuxot a Virtualbox nevű program segítségével XP alól. Nem tudom, hogy emiatt van-e, de a rendszer nem jegyzi meg az órabeállítást, se a hálózati beállítást (meg még talán mást sem, de még nem nagyon volt idpm próbálgatni). Az óra minden bekapcsoláskor egy órát siet, pedig Budapest van kiválasztva helynek. Ha beállítom, kéri ugye a root passwordöt, beírom, átállítom az időt, és akkor jó, amíg ki nem kapcsolom. Már betettem a felhasználómat a root csoportba, hátha az a megoldás, de nem az...
A hálózat is érdekesen működik, mert a router ip-je 192.168.1.1, és a hálóba kötött minden gépnek 192.168.1.xxx a címe, kivéve az ubuntunak, aminek 10.0.2.xxx, és ha átírom a 192-es ip-re, akkor nincs rajta net. Amúgy meg van, a routert is látja, de a router nem látja a linuxot. Szóval nem értem... Bár ez lehet, hogy csak a virtualitás miatt van. Viszont minden bekapcsoláskor be kell írnom a DNS-be a router címét, mert addig nincs rajta net, és ezt sem jegyzi meg.
Valakinek valami ötlet?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- LG 32MR50C-B Monitor
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest