Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Aktív témák
-
QuippeR
tag
Kérdéseim lennének:
1) Hogyan lehet elérni, hogy a bejelentkező képernyőnél kilistázza a felhasználókat? 7.10-es ubuntum van, átállítottam a bejelentkező képernyőt, sőt hozzáadtam az utolsó fülön a kívánt felhasználóneveket, de a lista üres, és be kell gépelnem a felhasználónevet is.
2) Lehet-e valamilyen módon NTFS partíciókat buherálni? Az ubuntu maga ext3 partíción van, de a windows xp sp2 nélkül nem ismeri fel a 13X gigánál nagyobb vinyókat, szóval gondoltam ubuntu alól lehetne megváltoztatni az egyik windows partíciót, hogy kihasználjam a vinyót. (Egyébként van-e valami hátránya, ha egy NTFS partícióra mentek cuccokat ubuntu alól? Lassabb vagy sem?)
3) Swap partíciót lehet-e telepítés után létrehozni? (Tipp: parted + mkswap-pel igen.) Telepítéskor gőzöm se volt, hogy mi ez, úgyhogy kihagytam. 1,5 giga RAM-om van, kell egyáltalán swap partíció?
4) Grafikus grubot lehet-e telepíteni egyszerűen néhány klikkeléssel, kevés gépeléssel? (Ha csak sok gépészkedéssel megy, akkor nem érdekel, annyira nem fontos, és ilyen leírásokat én is találtam.)ui: Első linuxom, úgyhogy csak kíméletesen.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest