Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az inteles videokártyák támogatását sikerült már kijavítani, vagy ez már így maradt, és ahol 10.04 van, oda ne is erőltessem? azt olvastam (itt), hogy kernel probléma, de ppa kernellel át lehet hidalni? dvb-t kártyához kellene a min. 2.6.37, de inteles kártyával szerelt a gép.
másrészt hauppauge wintv usb-s tévétunert életre lehet kelteni? felismeri, de azt mondja, hogy nem olyan minőségben adja a jelet, amit a tévés progik várnak (tvtime mondja ezt, az xawtv meg foglalt eszközre hivatkozik, majd segfaultol).
harmadrészt a /var/log/messages fájllal mi volt a baj? már úgy megszoktam, hogy oda szórja a sok okosságot, most meg 11.04 alatt sehol semmi. a /var/log/syslog-ba, vagy valami hasonlóba írogatja, de szerintem oda mást is ír, nem csak azt, ami nekem kell.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Proxmox VE
- Háztartási gépek
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest