Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az inteles videokártyák támogatását sikerült már kijavítani, vagy ez már így maradt, és ahol 10.04 van, oda ne is erőltessem? azt olvastam (itt), hogy kernel probléma, de ppa kernellel át lehet hidalni? dvb-t kártyához kellene a min. 2.6.37, de inteles kártyával szerelt a gép.
másrészt hauppauge wintv usb-s tévétunert életre lehet kelteni? felismeri, de azt mondja, hogy nem olyan minőségben adja a jelet, amit a tévés progik várnak (tvtime mondja ezt, az xawtv meg foglalt eszközre hivatkozik, majd segfaultol).
harmadrészt a /var/log/messages fájllal mi volt a baj? már úgy megszoktam, hogy oda szórja a sok okosságot, most meg 11.04 alatt sehol semmi. a /var/log/syslog-ba, vagy valami hasonlóba írogatja, de szerintem oda mást is ír, nem csak azt, ami nekem kell.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest