Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az inteles videokártyák támogatását sikerült már kijavítani, vagy ez már így maradt, és ahol 10.04 van, oda ne is erőltessem? azt olvastam (itt), hogy kernel probléma, de ppa kernellel át lehet hidalni? dvb-t kártyához kellene a min. 2.6.37, de inteles kártyával szerelt a gép.
másrészt hauppauge wintv usb-s tévétunert életre lehet kelteni? felismeri, de azt mondja, hogy nem olyan minőségben adja a jelet, amit a tévés progik várnak (tvtime mondja ezt, az xawtv meg foglalt eszközre hivatkozik, majd segfaultol).
harmadrészt a /var/log/messages fájllal mi volt a baj? már úgy megszoktam, hogy oda szórja a sok okosságot, most meg 11.04 alatt sehol semmi. a /var/log/syslog-ba, vagy valami hasonlóba írogatja, de szerintem oda mást is ír, nem csak azt, ami nekem kell.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Haditechnika, harcászat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest