Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
hát, nem tudom. én több helyen is már olvastam olyan véleményeket, hogy pont a sok python-os cucc miatt nem szeretik az ubuntu-t. de mondjuk ebbe ne menjünk most bele, szerintem elegáns dolog egy gui-t js+css megoldással megcsinálni (lásd webos a palm részéről).
hiába van évek óta ilyen-olyan kiegészítő, attól még éppen nyúlás. szerintem kb a gs az első olyan felület, ami semmiben nem hasonlít a windows vagy osx által taposott útvonalra, és még unity-re is csak nyomokban (látványban nagyon nagyon minimálisan, és funkcionalitásban egyáltalán nem).
igazából nem nagyon befolyásolja a véleményemet a trend meg az erőviszonyok alakulása, amíg van normális alternatíva, addig én nem fogok unity-t használni. ha meg kvázi csak unity és kde marad linuxon, akkor még azt is megkockáztatom, hogy inkább visszamegyek win7-re, mert számomra ezek egyike sem tartozik az ergonomikus kategóriába sajnos. szóval továbbra is remélem, hogy nagyjából egál lesz legalább a unity és gs részesedése, és kicsit értetlenül állok a dolog előtt, hogy neked miért lenne annyira pozitív dolog, ha a gs veszítene. én annyira nem szeretem a unity-t, hogy ha most kukáznák a kódot, és eltűnne a Föld színéről nyomtalanul, akkor sem sírnék, de értem, hoyg egyes embereknek bejön, így nem vagyok ellene, csak azt nem szeretném, ha az általam favorizált cucc látná ennek kárát.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Tőzsde és gazdaság
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Éjszakai műszak
- Linux kezdőknek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs