Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Az indítólemez készítőt hogyan tudom frissíteni?
Letöltöttem az unetbootin-t, de valamiért nem hajlandó elindulni.. Próbáltam a Szoftverközpontból, onnan nem engedi telepíteni (egyszerűen hiányzik a telepítés gomb
), azután letöltöttem máshonnan, egyetlen fájl az egész, és annyi van mellette, hogy "futtatható", de sehogy nem tudom megnyitni... Mérgemben leszedtem a windowsos verzióját, a wine-nal azt meg tudom nyitni, de ott meg nem látja a pendrive-ot.. 
Ha ez még nem lenne elég, úgy voltam vele, hogy mégis inkább kiírom egy DVD-re a lemezképet, de az sem hajlandó bootolni (pedig elméletileg jól van kiírva, jobb klikk, lemezre írás, vagyis nem csak fel van másolva az iso fájl...)...
Tehát a gondom már csak az, hogy
- miért tűnik el a telepítés gomb a szoftverközpontban?
- hogyan tudom használni az unetbootin-t?
- hogyan tudom frissíteni az indítólemez-készítőt, hogy kvázi utolsó mentsvárként hátha az működni fog?
Előre is köszönöm a segítséget, és elnézést, hogy ennyire láma vagyok, de az istenért nem hajlandó működni a cucc..
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), azután letöltöttem máshonnan, egyetlen fájl az egész, és annyi van mellette, hogy "futtatható", de sehogy nem tudom megnyitni... Mérgemben leszedtem a windowsos verzióját, a wine-nal azt meg tudom nyitni, de ott meg nem látja a pendrive-ot..