- Mobil flották
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
banhammer
veterán
Van pár érdekes problémám az Ubuntuval.
Leszedtem a magyarubu.hu-ról a 64 bites Ubuntu-t (v11.01).
Felraktam minden ok, újra indítottam a gépet és Win7 alatt azt vettem észre, hogy késik az óra 2 azaz két órát.
Problémára legyint, óra beállít az élet megy tovább.
Később újra elővettem az Ubuntut, majd visszatértem a Win7-re és az óra újra késik két órát.
Csodálkozás, óra beállít, az élet egy kis tudatalatti motoszkálással megy tovább.
Újra előveszem az Ubuntut, de most már nézem az időt és Ubuntu alatt pontos az óra.
Reboot, belépek a BIOSba és késik az óra mínusz két órát.
Szemöldök ráncolás...
Az alaplap egy Asus P8H67-M PRO.Valaki, valami megnyugtató magyarázatot tudna adni a dologra?
A másik problémám a következő.
Adott a Sandy Bridge-ben lévő integrált VGA amivel natív felbontásban (1920x1200) müködött a monitorom, beraktam egy GTX 560Ti-t és csak 1600x1200-as felbontásban hajlandó működni.
Mit kell(ene) csinálnom, hogy újra a natív felbontásban hajtsa meg az Ubuntu a kijelzőm?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest