Hirdetés
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Képeken mutatjuk meg a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Akciófigyelő: Új EarFun Air Pro fülhallgatók kedvezményes áron
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Bocsi, szerintem volt már más is ehhez hasonló kérdéssel, de ennyi választ nem negyszerű átnézni... Rólam amit tudni kell, az az, hogy átlagos júzerként elvoltam a Windows dolgokkal, de mindig is ki akartam próbálni milyen is a Linux, így decemberben feltettem a 10.10-es Ubuntut egy másik partícióra. Alapvetően furcsa volt, hogy nagyjából mindent leszedett netről telepítés közben, így a szokásos Windowsos fél napos driver keresgetés ezúttal elmaradt... Majdnem minden tökéletes volt mindjárt telepítés után is, azonban 2 dolog van, amit nem tudtam megoldani, közben a vizsgaidőszak miatt nem is volt időm ezekkel foglalkozni, viszont most a következő kérdésekkel állnék elő:
Előszöris a gép típusa: Fujitsu Siemens Amilo SA3650
Ubuntu 10.10 fut rajta jelenleg, alap beállításokkal (azt hiszem Gnome)
Probléma 1: nem tudom miért, de a felfüggesztés mód nem igazán akar működni. Azaz működik, de "felélfesztés" esetén kapok egy fekete képernyőt és kész. Bejelentkezni nem tudok, nem reagál semmire, csak a resetre. Sajnos ezt nem igazán tudom hova tenni, ilyennel máshol nem találkoztam.
Probléma 2: A funkciógomb lenyomása után a gyorsgombok egy része működik, más része nem. Egész pontosan nem működik a wifi gombja, a fényerőgombok és a "sleep" gomb.A választ előre is köszi, és bocs, hogy ilyen dolgokkal pazarlom az időtöket, mert végülis totál használható a rendszerem, csak bosszant, hogy ilyen hülyeség van nálam, holott felraktam bátyám gépére is ugyanígy a 10.10-est és nála semmi ilyesmi...
Aktív témák
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest