- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
Aktív témák
-
J97
tag
Üdv!
Nem tudom ki, hogy van vele de ez a brasero lemezíró nekem nem vált be. Már sok frissített verzión keresztül próbálgatom. Adat lemezt még csak csak kiír, de audio CD esetén jön a hiba. Most audiot kellett írjak és mivel más nem volt kéznél ezért megpróbáltam a Braserot hátha kijavították a hibát. A hiba elég súlyos! Írás végén nem tudja lezárni a lemezt. Az íro közben olyan hangot hallat magából, mint amikor a lézerfej csapódik oda vissza a csúszkán. (Fej pozícionálási hiba?) Innentől semmi. Process listből próbáltam kilőni a braserot, ami nem volt hajalandó leállni elsőre, mikor végre leállt a program futása a meghajtó ugyanúgy csinálta tovább a fejlökdösést. Csak a gép erőszakos leállításával lehetett megszüntetni a problémát. Kinek mi a tapasztalata? Tud valaki ajánlani valami jó gnomeos író szoftvert? Ha nem még mindig marad a KDE -s K3B. Eddig nekem ez vált be a legjobban de jobban örülnék ha nem kellene feltelepíteni gnome alá a KDE járulékos dolgait a K3B miatt.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest