Aktív témák
-
J97
tag
Üdv!
Nem tudom ki, hogy van vele de ez a brasero lemezíró nekem nem vált be. Már sok frissített verzión keresztül próbálgatom. Adat lemezt még csak csak kiír, de audio CD esetén jön a hiba. Most audiot kellett írjak és mivel más nem volt kéznél ezért megpróbáltam a Braserot hátha kijavították a hibát. A hiba elég súlyos! Írás végén nem tudja lezárni a lemezt. Az íro közben olyan hangot hallat magából, mint amikor a lézerfej csapódik oda vissza a csúszkán. (Fej pozícionálási hiba?) Innentől semmi. Process listből próbáltam kilőni a braserot, ami nem volt hajalandó leállni elsőre, mikor végre leállt a program futása a meghajtó ugyanúgy csinálta tovább a fejlökdösést. Csak a gép erőszakos leállításával lehetett megszüntetni a problémát. Kinek mi a tapasztalata? Tud valaki ajánlani valami jó gnomeos író szoftvert? Ha nem még mindig marad a KDE -s K3B. Eddig nekem ez vált be a legjobban de jobban örülnék ha nem kellene feltelepíteni gnome alá a KDE járulékos dolgait a K3B miatt.
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Ulefone RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest