Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Ma este lesz a nagy eksön. Úgy tervezem, hogy a két vinyó közül az egyikre rámentek minden doksit, fotót, zenét, a másikra pedig telepítek. Az már eleve ketté van particionálva, így az egyikre rátelepítem a linuxot, a másikra meg egyenlőre rápakolom az XP-t, amíg nem találok minden munkámhoz megfelelő progikat linuxra. Most gyűjtögetem, nyomtatoom az infókat, hogy mire kell figyelnem. Ha esetleg tudtok valami honlapot, ahol minden egyben össze van foglalva, azt megköszönném. Próbáltam itt visszakeresni, de elég szétszortan vannak a témák..
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest