Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
gs20
tag
Sziasztok!
MSI EX610 laptopom van, sajnos eléggé melegedős cucc. Eddig windowst használtam, de most szeretnék váltani ubuntura. A gond a lapi melegedésével van, ami miatt egyelőre nem merek nekiállni. Win alatt RMCLOCK-al elég jól alulfeszeltem a procit, úgy nincs melegedési gond. Back Track-et USB-ről használva viszont terhelve a procit lekapcsol a lapi mert túlmelegszik.
Ezért lenne olyan kérdésem hogy van-e linux alá hasonló könnyen beálítható program mint a win alatt az rmclock? (Próbáltam guglizni de csak ilyen 4-5 éves fórumtémákat találtam...)
Köszi a segítséget előre is!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest