- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
malwy
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik topikba írjam leginkább, de megpróbálom ebben. A firefox böngésző és a flash számomra cseppet sem barátságos kapcsolatáról van szó. A probléma a következő:
sikerült feltelepíteni a megfelelő bővítményeket stb.Sőt, lejátssza a videókat, reklámokat mindent. Viszont ha irányítani akarok vmit, pl lejátszás vagy éppen speedtest elindítás, vagy bármilyen művelet egérrel, egyszerűen nem, vagy csak nagy szerencse árán érzékeli. Megoldásként kipróbáltam más böngészőket, azokon kiválóan megy minden.
Hm... lehet be kéne dobnom firefox topikba inkább, de igazából csak linux alatt vannak problémáim vele.Előre köszönöm a tippeket!
ÜDv: MalwySzerk: Konkrétan ezen videó vezetett el arra az elhatározásra, hogy írjak a topikba. Firefoxxal nem tudom elindítani a videót. [link]
Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest