Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
Gyorsan kellene nekem egy kis segítség, mert nincs időm, hogy olvasgassak. Dolgoznom kellene a géppel.
Szóval: a gparted live CD-vel létrehoztam egy ext3-as partíciót, amit aztán sikeresen fel is csatoltam a /media/CONT könyvtárba az alábbi fstab sorral:
/dev/sdb1 /media/CONT ext3 rw,auto,suid,dev,exec,users,async 0 0
A meghajtó látszik, de nem írható. Megpróbáltam egy root-ként indított nautilus-szal átírni a jogosultságokat. Átírta.
De amit ezután tapasztaltam azt nem igazán értem:
Ha root-ként nézem meg a könyvtár jogosultságait akkor a módosított verzió látszik, ha pedig sima mezei júzerként akkor mindenhol root bejegyzés található és az hogy csak olvasható.Szóval hogyan tudnám gyorsan írhatóvá tenni az új partíciót minden felhasználó számára?
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest