- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
Gyorsan kellene nekem egy kis segítség, mert nincs időm, hogy olvasgassak. Dolgoznom kellene a géppel.
Szóval: a gparted live CD-vel létrehoztam egy ext3-as partíciót, amit aztán sikeresen fel is csatoltam a /media/CONT könyvtárba az alábbi fstab sorral:
/dev/sdb1 /media/CONT ext3 rw,auto,suid,dev,exec,users,async 0 0
A meghajtó látszik, de nem írható. Megpróbáltam egy root-ként indított nautilus-szal átírni a jogosultságokat. Átírta.
De amit ezután tapasztaltam azt nem igazán értem:
Ha root-ként nézem meg a könyvtár jogosultságait akkor a módosított verzió látszik, ha pedig sima mezei júzerként akkor mindenhol root bejegyzés található és az hogy csak olvasható.Szóval hogyan tudnám gyorsan írhatóvá tenni az új partíciót minden felhasználó számára?
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Energiaital topic
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest