- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Aktív témák
-
törölt tag
megérdemel egy új hsz-t

Kendek!
kipróbáltam a rendszerment-et. gratulálok. azt nem tudom, milyen gyorsan menti el az állapotot, mert tegnap este belealudtam. a helyreállítás viszont gyors, az egész rendszerről max. 1-2 perc. igaz, csak egy alaptelepített Lubuntun próbáltam, de VBoxban 512MB rammal, 1,73GHz procival. a teljes rendszer visszaállítása kb. 1 perc volt.
két kérdés:
1. több/hosszabb manual lesz hozzá?
2. sem a teljes visszaállításnál, sem a felhasználó saját fiókjának visszaállításakor nem törlődött egy utólag létrehozott doksi. ez direkt? ha igen, akkor ilyenek miatt is majd jó lenn egy hosszabb.nem vagyok egy nagy spíler backup téren, sőt, igazából még sosem csináltam, ilyesfajta módon sem. de nekem eddig jónak tűnik! köszi.

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest