Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
megérdemel egy új hsz-t

Kendek!
kipróbáltam a rendszerment-et. gratulálok. azt nem tudom, milyen gyorsan menti el az állapotot, mert tegnap este belealudtam. a helyreállítás viszont gyors, az egész rendszerről max. 1-2 perc. igaz, csak egy alaptelepített Lubuntun próbáltam, de VBoxban 512MB rammal, 1,73GHz procival. a teljes rendszer visszaállítása kb. 1 perc volt.
két kérdés:
1. több/hosszabb manual lesz hozzá?
2. sem a teljes visszaállításnál, sem a felhasználó saját fiókjának visszaállításakor nem törlődött egy utólag létrehozott doksi. ez direkt? ha igen, akkor ilyenek miatt is majd jó lenn egy hosszabb.nem vagyok egy nagy spíler backup téren, sőt, igazából még sosem csináltam, ilyesfajta módon sem. de nekem eddig jónak tűnik! köszi.

Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest