Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Szeretnék javát telepíteni, és nem igazán akar összejönni a dolog...tudom, van a synapticban is, de azzal nem megy, ami nekem kellene, és a sun-ost meg kiszedték...Ezért lekaptam innen, és sikerült is kapnom egy .rpm-et. Na és itt vagyok meglőve... Próbálkoztam az alien programmal felrakni, ezen leírás alapján, de nem igazán jött össze...ugyanis ezt írja:
error: incorrect format: unknown tag
Warning: Skipping conversion of scripts in package jre: postinst postrm prerm
Warning: Use the --scripts parameter to include the scripts.
chown: ”jre-1.6.0_20//usr/java/jre1.6.0_20/lib/charsets.jar” nem érhető el: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
failed chowning /usr/java/jre1.6.0_20/lib/charsets.jar to 0:0: Érvénytelen fájlpozicionálás at /usr/share/perl5/Alien/Package/Rpm.pm line 265, <GETPERMS> line 38.Mit toltam el szerintetek?

Ja és nem láttam még itt megemlítve, de beírom, hogy hátha valaki hasonló cipőben jár, mint én, magyarán a grub2-ben módosítana az alapértelmezett oprendszeren, de nem mókolna a 40_custom fájlban és társaiban: [link]
Neke ez az egy gondom volt a grub2-vel, és így nagyságrendekkel egyszerűbb volt, mint másolgatni, szerkeszteni, stb
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest