Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Szeretnék javát telepíteni, és nem igazán akar összejönni a dolog...tudom, van a synapticban is, de azzal nem megy, ami nekem kellene, és a sun-ost meg kiszedték...Ezért lekaptam innen, és sikerült is kapnom egy .rpm-et. Na és itt vagyok meglőve... Próbálkoztam az alien programmal felrakni, ezen leírás alapján, de nem igazán jött össze...ugyanis ezt írja:
error: incorrect format: unknown tag
Warning: Skipping conversion of scripts in package jre: postinst postrm prerm
Warning: Use the --scripts parameter to include the scripts.
chown: ”jre-1.6.0_20//usr/java/jre1.6.0_20/lib/charsets.jar” nem érhető el: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
failed chowning /usr/java/jre1.6.0_20/lib/charsets.jar to 0:0: Érvénytelen fájlpozicionálás at /usr/share/perl5/Alien/Package/Rpm.pm line 265, <GETPERMS> line 38.Mit toltam el szerintetek?

Ja és nem láttam még itt megemlítve, de beírom, hogy hátha valaki hasonló cipőben jár, mint én, magyarán a grub2-ben módosítana az alapértelmezett oprendszeren, de nem mókolna a 40_custom fájlban és társaiban: [link]
Neke ez az egy gondom volt a grub2-vel, és így nagyságrendekkel egyszerűbb volt, mint másolgatni, szerkeszteni, stb
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest