Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Aktív témák
-
danaboy
tag
Szia!
Mint említettem is a hózzászólásom nem reakció volt bármelyikőtök írására, hanem a saját meglátásom/álláspontom.
Az írásaidat természetesen olvastam hiszen én is tegnap vetettem fel problémát és mint minden értelmes fórumozó elolvasom a hozzászólásom után érkezett újabb bejegyzéseket. (Még, ha nem is az én problémámról szólnak. Mégiscsak tanulok belőluk.)
Véleményem szerint valószínűleg könnyebb detektálni egy olyan vírust ami nem képes működni a rendszeren (txtben vagy bármiben). A véleményemet arra alapozom, hogy egy nem működő "program" nem rejtőzhet el/ nem álcázhatja magát másnak.... Illetve nem válhat ellenőrizhetetlenné, mert éppen fut. Szvsz.
Ehhez mindenképp hozzáfűzném, hogy a témában teljesen laikus vagyok!
Én, ha lehet mindenképp még a Linuxon ellenőrizném az áthelyezendő fájlokat.
Az, hogy a véleményem sok részével nem értesz egyet, a te dolgod. Amennyiben hajlandó vagy kifejteni az álláspontodat akkor szívesen beszélgetek veled erről vagy másról. De inkább privátban, mert azt hiszem az már nem ide tartozna.
Azt, hogy túlaggódom azthiszem nem kell tovább fejtegetnem. Nem viccből írtam, hogy paranoid vagyok!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest