Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Próbáltam távoli asztal elérést csinálni, követtem a hogyan.org-os leírást: [link]
Regisztráltam dyndns.org-os címet, az aktív, és a ping látja is a a gépemet Szentlőrincen.
Az ubi távoli asztal kliensét is beállítottam a képen látottak szerint, meg még megnyomtam a hálózati kapcsolatok beállítása automatikus elfogadása gombot.
Aztán még a dyndns frissítő klienst is beállítottam, telepítettem.
Elvileg mást nem kellene csinálnom, most megy a gép, beírom a címet, és connection refusedet kapok, nem kérdezi meg a jelszavamat. Nincs semmi router v. tűzfal azon a gépen, sima tmobil modem megy rögtön a gépbe.
Kellene kicsit dolgoznom rajta, mert kicseréltem az alaplapot a P3-ról egy AthlonXP-s amd-re, ami ugyan látványos gyorsulást hozott, de a hangkarit most nem látja az ubi, bár minden más tökéletesen megy,
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest