- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- iPhone topik
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Csak azt nem értem, Te vajon miért kapod fel mindenen a vizet egyből, miért sértődsz meg mindenen (persze mindent mintha szándékosan félreértve), és miért nem lehet veled két hozzászólásnál hosszabban is emberi hangnemben kommunikálni (ezt most nem csak a mi beszélgetésünkre értem). Elég mókásak a durcás hangulatváltozásaid.
Azt hittem, végre tudunk ezek nélkül normálisan beszélgetni valamiről, de persze egyből el kell rontanod a sértődéseddel. 
Dehát ez van, szavaiddal élve "Valószínűleg Te egy másik világban élsz mint én."
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hittem, végre tudunk ezek nélkül normálisan beszélgetni valamiről, de persze egyből el kell rontanod a sértődéseddel.