Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
válasz
kozyadam
üzenetére
Így van, a Win-hez idomítottak. Bár szerény meggyőződésem, hogy már akkor DOS-t nyűttem és a Novell-lel szórakoztam, mikor még nem is éltél. A más - ebben az esetben - azt jelenti bizony, hogy rosszabb, én mindent megtettem: de az istennek sem fogom lecserél(tet)ni pl. az Autocad-et a VariCAD-re, mert kb. a 3.1-es Win idejében volt ez a kezelhetetlen (ronda) felület és logika a divat. Akinek nem ér meg 20 ezret, hogy maximálisan kihasználja a gépét, BÁRMIRE, annak valószínűleg a gépe sem ér túl sokat és/vagy nem is akarja kihasználni a gépét, csak fikázza a Windows-t, közben összes PC-s tevékenysége kimerül az internetezésben.
Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest