Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
Aktív témák
-
Viktor X
tag
Újratelepítettem az egészet és most már megy a comize is, igaz nem mindig tökéletes, mert néha az ablakok "meghülyülnek" és össze vissza pattognak az asztalon... De már meg is untam (pláne hogy a hűtésem hangosabban dolgozik miatta) és már ki van kapcsolva. Viszont van pár progi ami nem megy nekem 7.10 alatt, viszont 7.04-ben ment. Ilyen a:
Google Earth ami betöltés közbe megakad a proci 100%-on megy és nem történik semmi akármeddig várok
Vmware workstation ami megjelenik a tálcán és ~30 másodperc múlva eltűnik és onnantól semmi.
pitipeti: hogy használod a wifi-t? Én kipróbáltam azzal ami a zárt meghajtók között van, először nagyon boldog voltam mert nem kell ki-be kapcsolgatni mikor bekapcsolom a gépet egyszerüen csak megy csatlakozik ahogy a nagykönyvben meg van írva. Cserében viszont lassú (512 kb/s ). Ekkor kikapcsoltam és felraktam az ndiswrapper-est ami gyors ( 2000-2500 kb/s ) viszont már a kibekapcsolás nem elég neki, minden indítás után újjra be kell tölteni ( modprobe ndiswrapper és depmod -a )
Valamint mikrofont nekem még nem sikerült beüzemelnem még és a kártyaolvasóm is csak SD-ket olvas XD-t nem. Ezekkel te hogy állsz?
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Logitech szerviz
- Milyen notebookot vegyek?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest