- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hát, azt direkt hagytam ki, bár arra gondoltam legelőször, de nem találtam működő tárolót, alapból meg régebbi van még Lucidban is. Ezt meg végül is 1999 óta fejlesztik, rossz csak nem lehet.
harry: szép is lenne, ha ott nézném, nekem az nagyon kényelmetlen lenne. Több fiókom is van, csak nem hagyhatok nyitva ezekért annyi fület. Meg egyenként nézegessem őket, meg frissítsem, ez nem játszik egyáltalán. Itt időnként frissít, meg csak egy katt és lecsekkolja, hogy van-e új mail, kényelmesebb sokkal.
Na mindegy akkor, az idő eldönti, hogy beválik-e, funkcionalitásra, elrendezésileg tökéletes, csak a stabil működésről kell meggyőződnöm.
Siriusb: na akkor megnyugodtam
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest