Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Mivel a (hardveres)tűzfalam nem arról szól, hogy a kimenő kommunikációt felügyelje, ezért az nem tudja megakadályozni. Otthoni tűzfalat hány helyen láttál úgy beállítva, hogy csak külön usernév-jelszó/domain authentikáció/stb. kellett ahhoz, hogy a belső gépek kimenjenek rajta?
Dokumentációt átnézni meg... szerintem te életedben nem láttál közelről mai rendszert, ha feltételezed, hogy első betűtől az utolsóig van lehetőség átbogarászni egy komplett dokumentációt. Egyszerűen idő nincs rá, hacsak nem dolgozol napi 24 órában.
linux verzió - értsd: x disztribúció adott verziója. Én inkább VMS-ben utaztam, linuxokat nem ismerem elég mélyen. A "relative ismeretlen"-t meg értsd: ha nem volt időm előtte megismerni eléggé - pl. az ilyen landscape-es hülyeségeit.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest