Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Mivel a (hardveres)tűzfalam nem arról szól, hogy a kimenő kommunikációt felügyelje, ezért az nem tudja megakadályozni. Otthoni tűzfalat hány helyen láttál úgy beállítva, hogy csak külön usernév-jelszó/domain authentikáció/stb. kellett ahhoz, hogy a belső gépek kimenjenek rajta?
Dokumentációt átnézni meg... szerintem te életedben nem láttál közelről mai rendszert, ha feltételezed, hogy első betűtől az utolsóig van lehetőség átbogarászni egy komplett dokumentációt. Egyszerűen idő nincs rá, hacsak nem dolgozol napi 24 órában.
linux verzió - értsd: x disztribúció adott verziója. Én inkább VMS-ben utaztam, linuxokat nem ismerem elég mélyen. A "relative ismeretlen"-t meg értsd: ha nem volt időm előtte megismerni eléggé - pl. az ilyen landscape-es hülyeségeit.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest