- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
heh, nekem pl ez nem igazán hiányzik. tök fura amikor valakinél wint használok és véletlen beleklikkelek a file nevekbe. ja mert, hogy persze az egy klikkes vezérlést használom. ami meg persze tényleg teljesen abszurd szintén a winen, hogy mi az ördögnek kell kettőt klikkelgetni. (na jó persze értem, hogy azért, hogy egy klikkel csak úgy kiválaszthassam, de akkor sem éri ez meg szerintem)
amúgy ezek a bookmarkok, meg a tabok szeritem vannak olyan hatékonyak, hogy nekem a tc jellegű dolog sem hiányzik. egy dolog van amit utálok az pedig, hogy a nautilus meglehetősen lomha. én jobban örülnék, ha pl thunar lenne a gnomeban

Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest