Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Új fejlemény van
lehet én vagyok a béna de már jó párszor hazavágtam
az agyon fényezett ubuntut.Most épen a legutoljára talán avval,hogy próbáltam telepíteni a jdowloandert sajnos nem ment,de ma bekapcsolva a gépet nem tudtam frissíteni hiába futtattam frissítést nem telepítette.Próbáltam parancssorból is de mindig azt írta ki,hogy inkorrekt login,újra inditva csak a betöltő képernyő jön ellő és ctrl+alt+f1 billentyű kombóval sikerült belépnem a konzolba ahol már betudtam lépni de amikor frissíteni akarta ezt a hiba üzenettett kaptam.Sudo most be setuid root.sajnos úgy néz ki haza vágtam a jogokat hogyan tudnám helyre hozni?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet én vagyok a béna de már jó párszor hazavágtam
az agyon fényezett ubuntut.Most épen a legutoljára talán avval,hogy próbáltam telepíteni a jdowloandert sajnos nem ment,de ma bekapcsolva a gépet nem tudtam frissíteni hiába futtattam frissítést nem telepítette.Próbáltam parancssorból is de mindig azt írta ki,hogy inkorrekt login,újra inditva csak a betöltő képernyő jön ellő és ctrl+alt+f1 billentyű kombóval sikerült belépnem a konzolba ahol már betudtam lépni de amikor frissíteni akarta ezt a hiba üzenettett kaptam.Sudo most be setuid root.sajnos úgy néz ki haza vágtam a jogokat hogyan tudnám helyre hozni?