Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- iPhone topik
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Mert szeretném meg ismerni a linuxot
ami nagyon szinpatikusnak látok,de ez nem zárja ki hogy szeretek játszani.Ha lehet akkor linuxon
.És nem a legújabb játékok kellenek mert a kedvencem a Zuma és a Luxor a Battlefield mellet.De minek 2 op.ha egyel is meglehet oldani.Tudom nagyon kezdö vagyok még a linux világba és aszt hiszem minden ugy megy mint a windowson,ahol minden könnyen megy sőt nagyon is könnyen ezért akarok kiruccani a linux világba.És megvannak azok a dolgok amik win.használtam és itt is szeretném ha müködnének,ha nem is minden.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ami nagyon szinpatikusnak látok,de ez nem zárja ki hogy szeretek játszani.Ha lehet akkor linuxon
.És nem a legújabb játékok kellenek mert a kedvencem a Zuma és a Luxor a Battlefield mellet.De minek 2 op.ha egyel is meglehet oldani.Tudom nagyon kezdö vagyok még a linux világba és aszt hiszem minden ugy megy mint a windowson,ahol minden könnyen megy sőt nagyon is könnyen ezért akarok kiruccani a linux világba.És megvannak azok a dolgok amik win.használtam és itt is szeretném ha müködnének,ha nem is minden.