Hirdetés

Aktív témák

• ngabor2
    nagyúr

Sziasztok :) probálkozom a linuxal de belfutok jópár gondba, :F az elsö nagynehezen felment kubuntu 7.10 a Vista melé.DE csak akor települt ha ö határozhata meg a partició méretét :Y,amugy aval a hiba üzivel szált el,hogy nem tudja az alrendszert telepiteni.Ha a nyitó képernyönél kiválasztottam az installt akor a nyelvi csomagok tellepitésekor lefagyot.Most fent van és vele is írok,de nem tudom telepiteni az Envy javitásást mert nem engedi,hogy beírjam a rendszrgazda jelszó.Pedig létre hozztam mégegy felhasználó fiókot is de itt is az van,hogy begépelem sudo apt-get install -f és utána kéri a jelszót de csak fehét kúrzor villog és nem tudok bele írni semi :W :W .Ha entert ütök akor kiirja,hogy hibás jelszó. :Y :Y Mit lehetne kezdeni a gondal :F

no mégegyszer:
    - ubuntu alatt alapból NINCS rendszergazda jelszó, csak a felhasználói van.
    - a jelszó beíráskor NEM látszik, nem tesz csillagokat, pöttyöket, kiskutyákat, semmit. csak a kurzor villog, de veszi az adást, ha bepötyögted vakon, akkor nyomj entert.

(és értjük a problémár akkor is, ha nem színezed ki ennyi smiley.val a hsz-t.)

mod #1948: tedd azt, amit kiírt. ott egy logfile, amit meg lehet nézni. ha nem érted, hogy mi van benne, vagy az egészet (ha rövid), vagy a végét másold be ide.

Aktív témák