- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
no és hogy csináltad?

Xubuntu:
Laptopon én is ezt használom (P3M-866), szerintem nagyon jó rendszer. Igazából az alap ubuntu telepítés nem nyújt nekem semmi többet, ami plusz programot használok azt mindkét rendszeren telepítenem kell. Nem is tudom igazán, hogy miért használom a normált a nagy gépen, talán csak hogy mindig képben legyek vele
Ami az effekteket illeti: az Xfce ablakkezelője is tud átlátszóságot, de ennyi az összes effekt. Viszont vannak esetek mikor gyorsabb a kompozíció bekapcsolása után a rendszer: ha egy relatíve erős videókártya van egy relatíve gyenge proci mellett, mint barátnőm gépén, ami egy P3-1000 és hozzá egy Radeon 7500. Ezen is Xubuntu van, és engedélyeztem az effekteket, ezáltal az ablakozást már a GPU végzi, és sokkal gördülékenyebb a rendszer. (Azt mondjuk hozzáteszem, hogy a KMS mód be van kapcsolva, ami még nem 100-as, szerencser kérdése)
Page flip effect viszont csak compizzal fog menni, de az nyugodtan telepíthető, ha a videókártya bírja, mert nincsenek gnome-os, csak GTK függőségei, nem fogja lassítani a rendszert.(#19182) CPT.Pirk
van az a régi mondás: if it ain't broke, don't fix itmajd áprilisban kijön a következő LTS, szerintem bőven ráérsz akkor foglakozni a dologgal
vagy van valami a Koalában, ami nagyon kéne a gépre? elvégre a biztonsági frissítések mennek a Jauntyra is
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest