Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Fotók, videók mobillal
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most itt vagyok megint (a problémáimmal) nagyszüleimnél, T-Onlineos adsl.
9.04-et itt lenne már az ideje frissíteni, de nem fog menni. Betettem most a 9.10-et, live módban megnéztem, de nem tud kapcsolódni thez.
Belépek, elindítom a hálózat beállítót, az adsl fülön, név, jelszó beír, automata kapcsolódás bepipál. Leokézom, elkezd pörögni az ikon. Feljön egy ablak, hogy adjam meg a dsl kapcsolat tulajdonságait. Név benne van, szervice név és jelszó üres. Írom be a jelszót, de magától eltűnik az ablak. Ezután feljön a keyring ablak, hogy adjam meg a jelszót az alapértelmezett keyringnek. Megadom, aztán rányomok, hogy mindig engedélyezze. Ezek után persze nem tud kapcsolódni. Semmi konkrét magyarázat, csak nem tud kapcsolódni.
Ezt a folyamatot többször megcsináltam, mindig ugyanaz történt ugyanúgy.Mondjak le a további Ubuntu frissítésekről? 9.04 (frissítések nélkül) volt az utolsó Ubi, ami tud betárcsázni T-hez?
Csináltam Clonezillával egy mentést az ubi partícióról, de nem merem elkezdeni a frissítést, félek a végeredménytől...
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest