Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
v.attis
őstag
Hát igen, én is emiatt kérdezem, de erre ott van a készenlét. Az aztán igazán gyorsan indul és legalább nem kell akkora swap.
Persze nekem laptopom van így minden bájt számít és készenlétben minden megáll, tehát nincs az, mint régebben volt az asztali gépemen, hogy a ventilátorok továbbra is pörögtek...
Meg a winnek kifejezetten kell, hogy néha rendes restart legyen, szerintem ubinak sem árt, szóval nem használnám minden alkalommal.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest