- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
Voca
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Lineage II+Ubuntut szeretném összehozni de nem igazán sikerül. Leírást találtam párat de nem igazán tudom őket értelmezni..
pl.
"A Wine-on szinte semmit sem kell beállítani maximum az asztal emulálását, hogy ablak módban fusson a játék. (Tesztek előtt érdemes így futtatni, mivel ha kifagy vagy annyira vánszorog akkoregyből kilépünk a játékablakból az egérrel és már be is zárhatjuk). A beállítás egy kicsit másképpen zajlik mint eddig. Nem a wine-on kell állítani hanem magán a játékon. A játék system könyvtárában kell lennie egy l2.ini fájlnak. Nah ezt fogjuk szerkeszteni.
Először is be kell szereznünk egy l2encdec nevű programot, hogy ezt a fájlt visszafordíthassuk (egyébként nem lenne szerkeszthető).
Ha megvan a programunk akkor konzolban az alábbi parancsot kell kiadni:
Ha eredeti szerveren játszol: wine l2encdec.exe -l l2.ini Ha patchelt szerveren (l2j alapú ”tört” szerver) wine l2encdec.exe -s l2.ini
Egy dec-l2.ini fájlnak kellett létrejönnie. Na akkor ezzel meg is volnánk. Most nyissuk meg valamilyen fájl szerkesztő programmal (pl: gedit) és keressük meg az alábbi két sort:
UseHardwareTL=true
UseHardwareVS=true
és ezek értékét tegyük false-ra és mentsük le a fájlt.
Menjünk vissza a konzolba és fordítsuk vissza. (korábbi l2.ini-t az l2encdec könyvtárából távolítsuk el)
Wine l2encdec.exxe -h 413 dec-l2.ini l2.ini
Másoljuk vissza a játék system könyvtárába, írjuk felül és mehet a játék."Készítette: Jancsula Bálint (Guardian)
"Ha megvan a programunk akkor..." Innentől jön a homályos rész. Tudna valaki segíteni szájbarágósan egy kezdőnek?
Próbálok kitartani az Ubuntu mellet nem akarok újra áttérnia sötét oldalra.

Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest