Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Régebben írtam ide, akkor még nem telepítettem fel az ubuntu-t, de most úgy éreztem készen állok rá, nomeg sikerült szereznem egy 320GB-s winyót is. Úgy csináltam, ahogy írtátok, először felküldtem a windowst és utána a linuxot, most tökéletesen muzsikál.
Próbáltam partícionálgatni telepítésnél, adtam neki 4GB swapot meg 15GB-t a linuxnak meg ilyenek, de hát szerintem nem pont úgy sikerült, ahogy akartam, nomeg kicsit még átláthatatlan a dolog számomra
Windows alol el tudom érni a linux által formázott partíciókat ugye?
Meg a másik, amire nem találok megoldást, hogy a 800*600-as és 640*480-as felbontáson kívül mást nem igazán akar engedni. Az Nvidia honlapján nem igazán láttam linuxhoz való drivert. Ilyenkor mi a teendő?Ja és még egy hülye kérdés, kukacot hogyan tudok írni?

Bocsi a sok kérdésért, szerintem idővel tutira belejövök, elég szimpatikusnak tűnik ez az egész

Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest