- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Valóban így van, nekem is beakadt a zene az alap lejátszóval. Teszem azt zenehellgatás közbe megnyitottam 1 firefoxot, vagy 1 gimpet....
Megoldást is jól mondtad: tegyen fel 1 másik zenelejátszót. Én az Aqualungot használom és tökéletesen bevált, nem akad be!
Viszont ha már a témánál járunk lenne 1 kérdésem: ha megnyitok pl 1 firefoxot, akkor elősször 1 nagyon nagy ablak nyílik meg(úgy képzeljétek el, hogy nem fér ki a kijelzője, csak úgy a fele) mindez elmosódva.(pl firefoxnál csak a fele képernyő fér ki)Itt küszöbölte ki a zenének a beakadását az új lejátszó! Nem csak a firefox csinálja ezt, annyira nem zavaró kb 2-3 sec-ig tart a dolog, utána lekicsinül a képernyő és éles lesz!
Gondolom ez VGA driver probléma(HD-s Ati-m van). Valaki nem tud erre megoldást? Annyira nem zavar, de azért meglennék nélküle is
Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- AliExpress tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest