- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Garmin topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Őőő nem tudtam hogy kell leszedni az atit gondoltam úgy ahogy felmegy.
Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók ott deaktiváltam. Aztán reset és a Megjelenések menüben mindent le is vett alapra. Aztán megpróbáltem egy 9.4-nél korábbi Catalystot a sudoval terminálból de nem ment fel. Aztán 9.4-et ugyan azzal a paranccsal. Az felment->resetet nyomtam. Most próbáltagtom de eddig ahol villogott 1-2 perceket és fagyás közeli állapotba lassult a rendszer most csak 1-et villan és nincs lassulás.
Minden effektet visz megint extrán. De a Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók na ott azt írja nincs aktiválva? Az gáz? Mi van ha aktiválom? Megint felteszi a 9.8-as drivert ami atom villog? Vagy marad ez?(#16903) Obi-1: Compizzal rég nem foglalkozok, most fel se tettem, mert örülnék ha alapba nem lennének megjelenítési gondok.

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók ott deaktiváltam. Aztán reset és a Megjelenések menüben mindent le is vett alapra. Aztán megpróbáltem egy 9.4-nél korábbi Catalystot a sudoval terminálból de nem ment fel. Aztán 9.4-et ugyan azzal a paranccsal. Az felment->resetet nyomtam. Most próbáltagtom de eddig ahol villogott 1-2 perceket és fagyás közeli állapotba lassult a rendszer most csak 1-et villan és nincs lassulás.
Minden effektet visz megint extrán. De a Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók na ott azt írja nincs aktiválva? Az gáz? Mi van ha aktiválom? Megint felteszi a 9.8-as drivert ami atom villog? Vagy marad ez?