Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Őőő nem tudtam hogy kell leszedni az atit gondoltam úgy ahogy felmegy.
Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók ott deaktiváltam. Aztán reset és a Megjelenések menüben mindent le is vett alapra. Aztán megpróbáltem egy 9.4-nél korábbi Catalystot a sudoval terminálból de nem ment fel. Aztán 9.4-et ugyan azzal a paranccsal. Az felment->resetet nyomtam. Most próbáltagtom de eddig ahol villogott 1-2 perceket és fagyás közeli állapotba lassult a rendszer most csak 1-et villan és nincs lassulás.
Minden effektet visz megint extrán. De a Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók na ott azt írja nincs aktiválva? Az gáz? Mi van ha aktiválom? Megint felteszi a 9.8-as drivert ami atom villog? Vagy marad ez?(#16903) Obi-1: Compizzal rég nem foglalkozok, most fel se tettem, mert örülnék ha alapba nem lennének megjelenítési gondok.

Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók ott deaktiváltam. Aztán reset és a Megjelenések menüben mindent le is vett alapra. Aztán megpróbáltem egy 9.4-nél korábbi Catalystot a sudoval terminálból de nem ment fel. Aztán 9.4-et ugyan azzal a paranccsal. Az felment->resetet nyomtam. Most próbáltagtom de eddig ahol villogott 1-2 perceket és fagyás közeli állapotba lassult a rendszer most csak 1-et villan és nincs lassulás.
Minden effektet visz megint extrán. De a Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók na ott azt írja nincs aktiválva? Az gáz? Mi van ha aktiválom? Megint felteszi a 9.8-as drivert ami atom villog? Vagy marad ez?