- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Semmi pénzem nincs új kártyára, 18 kreditet rontottem ezelőtti szemeszterben és bevezették az 1500Ft/1 rontott kredit árfolyamot a drága egyetemünkön úgyhogy örülök ha azt ki tudom majd fizetni.
De ahogy elnézem minden második linuxos ati tulajnak gondja van a drágalátos szart se érő zárt driverükkel. Most írtam nekik egy levelet, hogy tegyék oda a driverüket ahova nem szégyellik. (Ne tudjátok meg milyen vicces lett az én angol tudásommal a szöveg.
) Senki se tud Ati+vibráló Ubuntura megoldást? Valaki feltörhetné azt a zárt szart és írhatna illegálisan egy megfelelő drivert, vagy mit tudom én hogy megy ez, és most bődületes hülyeséget mondtam. 
Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL Universal Dock UD22
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) Senki se tud Ati+vibráló Ubuntura megoldást? Valaki feltörhetné azt a zárt szart és írhatna illegálisan egy megfelelő drivert, vagy mit tudom én hogy megy ez, és most bődületes hülyeséget mondtam.