Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
btb300
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja úgy döntöttem, hogy az Ubuntu után kipróbálom a Kubuntut is. Letöltöttem a 9.04 x64 disztribúciót, feltelepítettem az Ubuntu helyére, ment is szépen. Viszont az IDE csatolású meghajtót azóta se ismeri fel, legyen az akár DVD-meghajtó, akár régi merevlemez. Windows XP is van a gépen, az se látja. A BIOS sem. Ma egy Compaq 615 notebookra is feltettem ugyanezt a rendszert, az eredmény hasonló, a CD nem működött. Megpróbáltam SD kártyáról telepíteni Ubuntut, Fedorát, nem sikerült egyik sem, csak a busybox jött be. Ezután a Debiannal próbálkoztam, ez feltelepedett netes forrásból. Viszont bootlosánál a GRUB a 17-es hibakódot adta ki. De legalább a DVD-meghajtó működött már, szóval megpróbálkoztam egy winXP telepítéssel. Kék képernyő, leállás. Újabb próba Win7 betával. Feltelepedett, de bootolni ez se volt hajlandó. Jelenleg itt tartok, ötletem sincs, hogy mit csináljak, mi lehet a hiba. A Kubuntu install során valahogy belepiszkált a BIOSba? Előfordulhat ilyen? Hogy lehet javítani?
Előre is köszönök minden segítséget, bízom benne, hogy valaki tudja majd a megoldást
Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő