Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
btb300
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja úgy döntöttem, hogy az Ubuntu után kipróbálom a Kubuntut is. Letöltöttem a 9.04 x64 disztribúciót, feltelepítettem az Ubuntu helyére, ment is szépen. Viszont az IDE csatolású meghajtót azóta se ismeri fel, legyen az akár DVD-meghajtó, akár régi merevlemez. Windows XP is van a gépen, az se látja. A BIOS sem. Ma egy Compaq 615 notebookra is feltettem ugyanezt a rendszert, az eredmény hasonló, a CD nem működött. Megpróbáltam SD kártyáról telepíteni Ubuntut, Fedorát, nem sikerült egyik sem, csak a busybox jött be. Ezután a Debiannal próbálkoztam, ez feltelepedett netes forrásból. Viszont bootlosánál a GRUB a 17-es hibakódot adta ki. De legalább a DVD-meghajtó működött már, szóval megpróbálkoztam egy winXP telepítéssel. Kék képernyő, leállás. Újabb próba Win7 betával. Feltelepedett, de bootolni ez se volt hajlandó. Jelenleg itt tartok, ötletem sincs, hogy mit csináljak, mi lehet a hiba. A Kubuntu install során valahogy belepiszkált a BIOSba? Előfordulhat ilyen? Hogy lehet javítani?
Előre is köszönök minden segítséget, bízom benne, hogy valaki tudja majd a megoldást
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest