Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Airy
csendes tag
válasz
Major Major
üzenetére
No, feltettem a restricted exrákat, ami nem hozott látható sikert. Felhegesztettem az Operát, ami egyáltalán nem muzsikált, olvastam, sok vele az orális élvezet, így hagytam, ezután jött az Ephypany, kb. azt hozta, mint a FF3.0 alig - alig ment, jött az Arora, ami mint a szélvész hasít, elképesztően gyors, viszont a flash video helyére biggyesztett kis kockára klikkelve nem történik semmi, nem húzza le magának ami kell, pedig írják a fícsörök között, hogy "2ClickToFlash plugin" - bár lehet ez nem az, mint aminek gondolom. Aztán megpróbálkoztam a Chromium-mal, de valahogy a leírás alapján nem akart összejönni a tároló beállítás, mindig hibát írt ki, így letettem a dologról.
Jött a xorg buhera, ami nem volt egyszerű, bár utólag visszatekintve egy ovis is simán megcsinálja..
Ez hozott némi gyorsulást, majd a hiperZvel próbálkozva immáron a youtube videok mennek!
Néha beszaggat a kép, de a hang folytonos. A weboldalak scrollozása is igen szépen megy. Viszont a vimeo videói helyett nagy fehérség ül. Valami hiánycikk még a gépemen. Mi lehet a práblem?
Amit viszont sehogy sem tudtam kipróbálni: miként tudom a színmélységet átállítani? Az Xfce felületen nem lelem sehol a megoldást. Az Xorg most így néz ki:
Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
Option "AccelMethod" "XAA"EndSection
Section "Monitor"
Identifier "Configured Monitor"
EndSectionSection "Screen"
Identifier "Default Screen"
Monitor "Configured Monitor"
Device "Configured Video Device"
EndSection
Hogy írjam át? Előre is köszi!
Kezdem összeszedni az összetevőket a HPhoz!
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez hozott némi gyorsulást, majd a hiperZvel próbálkozva immáron a youtube videok mennek!
Néha beszaggat a kép, de a hang folytonos. A weboldalak scrollozása is igen szépen megy. Viszont a