Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Problémáim adódtak. Nagyszüleim P3-as gépén elment az adsl, de csak félig. Ez abban nyilvánul meg, hogy a skype be tud lépni, és látja is az aktív 14 millió felhasználót, de FF nem talál netet, valamint a új hálózatbeállító szerint nincs kapcsolat, valamint ha megadok kapcsolatot, azt nem tudom kiválasztani kapcsolódásra. H azt is megadom, hogy minden felhasználónak elérhető legyen, akkor meg sem jelenik a beállított kapcsolat.
Nem jelszó probléma, most live rendszerről írok. Próbáltam pppoeconf -al is beállítani, azt mondja, hogy valami más folyamat használja a modemet. Gondolom ezért jut nethez a skype.
Szóval most kellene valami segítésg, azóta van ilyen gond, hogy megcsináltam a mai frissítést. 11-es kernellel sem jó a net.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest