- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
coce
csendes tag
sziasztok. a toshiba nb100-as netbookomon ubuntu 8.04 van. Egyáltalán nem vagyok otthon se netbookban,sem ubuntu-ban, kaptam a kis gépet. a minap kidobta hogy x millió update van és hogy telepítem-e. update-elt mindent, kérte hogy csináljak egy restartot. okés,restart megvan, minden okés,csak nincs hang, a tálcán a kis hang ikon át van húzva, rákattintva ezt írja ki: no volume control GSstreamer plugins and/or devices found. Egyből google, majd egy oldalon írtak egy "megoldást" terminálba írjam hogy:
1- Open Terminal
2- Type sudo mv /lib/modules/2.6.24-19-lpia/updates/sound ~/sound
3- Enter your password
4- Type sudo depmod -a
5- Restart machineNa miután ezt megcsináltam, összeomlott az egész, error error hátán bootolás közben, osd driver not found, nem működikk a tapipad,angol lett a billentyűzet,temészetesen hang még mindig nincs...szóval káosz...valakinek valami ötlete az egészre vagy csak a részeire?
köszi
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest