- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Miért lényeges, hogy a conky csak a compiz felállása után induljon el? Nekem most gnome alatt előbb jelenik meg a conky, majd utána indul a compiz, semmi bajom nincs vele.
a sleep parancs nevéből adódóan altatja a gépet a megadott másodpercig, amint előttem írták, a && jel annyit jelent, hogy megvárja, amíg a jel előtti parancs lefut, majd utána indítja a jel utáni parancsot (kat) - igen, tudom nem te kérdezted, nem is akarom a füledbe rágni
-Javaslatom: Én a compizt a fusion-icon indításával futtatom. Amennyiben Te is, akkor a munkameneteken belül válaszd ki a fusion-icont, majd szerkesztés:
alapesetben ennyi van csak:
fusion-icon
ezt írd át erre:
fusion-icon && sleep 5 && conky
Ez elméletileg annyit csinál, hogy elindul a compiz, majd ezt követően vár még 5 másodpercet és utána indítja el a conkyt.
Próbálkozhatsz a sleep parancs időértékének változtatgatásával is.
Szerk: amennyiben nem a fusion-icon-nal indítod el a compizt, akkor értelemszerűen a compizt indító munkamenetes sort kell szerkesztened!
Igazából azért javaslom ezt a módszert, mert - én legalábbis - nem tudom, hogy ubuntu a munkamenetekben megadott programokat, szolgáltatásokat milyen sorrendben indítja el, és nincs is olyan beállítási lehetőség, hogy valamit egy másik előtt futtasson (vagy csak én nem jöttem rá)
Ebből adódóan ha a conky-t akarod úgy indítani, hogy sleep 10 && conky, attól még lehet, hogy a compiz a conky előtt fog elindulni, az általam javasolt megoldás ezt kiküszöböli!
Aktív témák
- Autós kamerák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Mobil flották
- Programozás topic
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-